maandag 19 september 2011

Snifffff

Gisteren zijn we in Las Vegas geweest en nu ben ik heel verdrietig, want ze hebben me niet eens meegenomen!!! Ik heb de hele tijd maar achter dat raam in de auto gezeten. Er is zelfs niet één foto van mij gemaakt.

Gisteren zijn we naar Zion National park gereden, en gelukkig hebben ze nu wel een foto van mij gemaakt bij de ingang van Kolob Canyon.

DSC01523

Ook kregen we een strook papier mee om morgen mee door de tunnel te mogen rijden. De meneer die die strook gaf zei: hang dit maar bij dat blauwe mannetje. En nu ben ik natuurlijk heel goed op dat stuk papier aan het passen, want zonder mogen we niet door de tunnel.

Vandaag zijn we door de tunnel gereden, best wel spannend. Al het tegemoet komend verkeer wordt stil gezet zodat wij er over het midden door kunnen. Minder leuk is dat ik vandaag weeeeeer de auto niet uit ben geweest. Dat was gevaarlijk zeiden ze! Ze zijn namelijk op bezoek geweest bij een heel groot dieren asiel. Het grootste van heel Amerika, en ze waren bang dat ze mij daar wilde houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten